Cinema 2020_10 - Ateneu Adrianenc

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Divendres, 2 d'octubre, a les 20.30 h.

SINOPSI
En Jack té cinc anys, dues germanes i desitja amb totes les seves forces un germà per jugar a “coses de nois”. Un dia, els pares li anuncien que tindrà un germanet i que serà especial. En Jack està boig d’alegria: “especial” per a ell significa “superheroi”. Però amb el pas del temps comença a sentir-se defraudat. El seu germà Giovanni no és un superheroi, la realitat és que ha nascut amb Síndrome de Down. És en aquest moment quan el seu entusiasme es transforma en rebuig i vergonya.
Haurà de passar l’adolescència per adonar-se que la seva idea inicial no estava tan equivocada: el seu germà Gio contagia tanta vitalitat que arriba a concloure que potser sí que és un superheroi de veritat; i que, en qualsevol cas, és el seu millor amic.
“EL MEU GERMÀ PERSEGUEIX DINOSAURES” està basada en la història real de Giacomo Mazzariol, l’autor del llibre original i “Jack” a la vida real.

FITXA TÈCNICA
Direcció: Stefano Cipani
Guió: Fabio Bonifacci
Música: Lucas Vidal
Fotografia: Sergi Bartrolí
Estrena: Juliol 2020
Durada: 100 min.
Gènere: Comèdia per a tots els públics
Intèrprets: Alessandro Gassmann, Isabella Ragonese, Rossy de Palma, Luca Morello, Francesco Gheghi, Antonio Uras, Lorenzo Sisto
Telèfon: 93 381 10 43
E-mail: info@ateneuadrianenc.cat
Regreso al contenido | Regreso al menu principal