Cinema 2021_03 - Ateneu Adrianenc

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Divendres, 19 de març, a les 19.30 h.

SINOPSI
La Julieta, una nena de sis anys, arriba amb la seva família al lloc on es desenvoluparà la seva nova vida. És l’any 1923 i com tantes altres famílies han hagut de fugir de la misèria del camp per establir-se a Colònia, però començar de nou en un nucli tancat no serà fàcil. Els records d’una infància feliç, marcats per la industrialització, l’ànima viva d’una nena que es converteix en dona i la duresa de la guerra civil a la caiguda de la dictadura, acompanyaran l’espectador durant més de seixanta anys mostrant-li tots els camins que el destí li ofereix. Finalment els ulls de la Julieta, madurs i savis, es tancaran en l’únic lloc que ha conegut: la seva estimada Colònia.
Terra de telers mostra un camí poètic de la vida de dues germanes i de tots els habitants d’una colònia industrial a la llera del Llobregat (ubicada a la Catalunya Central).

FITXA TÈCNICA
Direcció: Joan Frank Charansonnet
Guió: Joan Frank Charansonnet i Alba López
Música: Marcus JGR i Xarim Aresté
Fotografia: Pau Carreté i Joan Babiloni
Estrena: Desembre 2020
Durada: 118 min.
Gènere: Drama històric
Intèrprets: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Joan Frank Charansonnet, Sònia Guimerà
Telèfon: 93 381 10 43
E-mail: info@ateneuadrianenc.cat
Regreso al contenido | Regreso al menu principal