100 anys d'història

Entitat cultural adrianenca oberta a la ciutadania
Dimarts, 28 de febrer de 2023
Voluntariat per la llengua

L’Ateneu Adrianenc col·labora amb el Voluntariat per la Llengua

Aquest mes de febrer l’Ateneu Adrianenc ha renovat un acord de col·laboració amb el CNL de Badalona i Sant Adrià com a entitat col·laboradora del programa Voluntariat per la Llengua (VxL).

Fa molts anys que l’Ateneu col·labora amb el CNL i, com a novetat d’aquest any, cedeix un espai per a les trobades del grup “Fem pinya” que impulsa el CNL i, a més a més, també ofereix descomptes per a alumnes i participants del programa VxL en les projeccions de les pel·lícules del Cicle Gaudí.

L’entitat, que el 2025 celebrarà el centenari de la seva fundació, està molt implicada a seguir fomentant la llengua i la cultura catalanes a partir de les activitats que proposen: el CineXic -cinema infantil en català cada darrer diumenge de mes-, els tallers de capgrossos i les sardanes, etc. I amb altres accions culturals com ara documentals, presentacions de llibres, espectacles teatrals (tenen grup de teatre propi), xerrades i conferències, actes solidaris… La major part de les activitats que organitza són gratuïtes.

Al CNL seguim treballant per poder comptar amb la complicitat d’entitats tan arrelades com l’Ateneu Adrianenc, un punt de trobada ideal per als nostres alumnes i VxL, tant de Sant Adrià de Besòs com d’altres llocs.

Si voleu més informació sobre l’Ateneu Adrianenc o associar-vos-hi entreu aquí.