Entitat cultural adrianenca oberta a la ciutadania

100 anys d'història

Ruta Carlos Ruíz Zafón "L'Ombra del Vent"

Una ruta a péu per recorrer els indrets màgics que Carlos Ruíz Zafón va relatar a la seva novel·la “L’Ombra del Vent” d’èxit internacional i que ha captivat a milions de lectors.

Durada: 2 hores 30 minuts aproximadament.

Passejada guiada pels llocs emblemàtics de la novel·la i conèixer els espais que van servir d’inspiració pel seu autor. L’ oportunitat de convertir les pàgines del llibre en realitat és l’objectiiu d’aquesta visita. 

Recorregut: Rambla Santa Mònica, Arc del Teatre, Plaça Reial, Carrer Llibreteria, Plaça del Pi, Carrer Argenteria, Santa María del Mar, Carrer Montcada, Asili Santa Llúcia, El Xampanyat, Els Quatre Gats, Carrer Canuda i Plaça Santa Anna.

Punt de trobada: Ateneu Adrianenc (Sant Adrià de Besòs).

Preu de la sortida: 4 € (s’abonarà al punt de trobada)

La Plaça de Sant Felip Neri és només un respirall en el laberint de carrers que tramen el barri gòtic, oculta rere les antigues muralles romanes. El impacte del foc de metralladora dels dies de la guerra esquitxen els murs de l’esglèsia. Aquell matí, uns quants nens jugaven a soldats, absorts en el seu joc i estranys a les memòries de les pedres.”

L'Ombra del Vent - pàgina 106
Carlos Ruíz Zafón
Autor

Formulari d'inscripció