Entitat cultural adrianenca oberta a la ciutadania

100 anys d'història

Curtmetratges a l'Ateneu

El VOC selecciona curtmetratges de ficció i documental. La tria vol ser una representació de la qualitat, diversitat i risc en les creacions d’arreu dels Països Catalans i es proposa fer d’altaveu especialment en el talent emergent.

Abans de la visualització dels curtmetratges premiats al Cicle Gaudí, comptarem amb l’assistència de l’Adrián Pachón que ens presentarà el curtmetratge que va fer amb Manuel Lallana: “Cientos de Intentos”.

SINOPSI

Ferran, un home carismàtic i una mica cregut, que no té sort amb l’amor i l’Elia, una dona somiadora i una mica rebel a qui no li han anat bé les coses reben el seu primer Match a Tinder.

Tots dos es prepararan per veure si aquesta vegada troben l’amor definitivament.

BIOGRAFIA

Adrián Pachón Moya, és un director, guionista i productor nascut a Badalona el 16 d’octubre de 1998. Graduat en realització a l’EMAV i en Cinematografia a l’ESCAC, l’any 2021 va fer la seva òpera prima, “Cientos de intentos”, la qual s’ha projectat a vuit festivals internacionals, entre els quals destaca l’Axarquia, on va aconseguir el premi al talent audiovisual.

Actualment està desenvolupant el seu primer migmetratge, “Terapias y Mazmorras”, una història de fantasia musical que preveu la seva estrena a finals d’aquest any.