Presentació - Ateneu Adrianenc

Vaya al Contenido

Menu Principal:

LLOGUER DE SALES


 
L'Ateneu és un lloc molt exclusiu i explicar el que se sent quan es visita no és senzill, a molts adrianencs els hi representa un viatge al passat. Un retorn acompanyat ara de les noves tecnologies presents a les seves instal·lacions i que fan possible una oferta de serveis multimedia: cinema, fotografia, informàtica, televisió en pantalla gegant, accés a canals satèl·lit, megafonia de darrera generació. etc.
Per tot això constitueix un lloc ideal per a celebrar tot tipus de reunions: d'empresa, de caràcter associatiu, socials, familiars, etc.
Posar la seva confiança en l'Ateneu Adrianenc és una forma d'ajudar a fomentar la difusió de l'art, el teatre, la música, el cinema i de la cultura en general.
Els socis de l’Ateneu gaudiran d’una rebaixa del 20% en el preu del lloguer de les tres sales que disposa l'Ateneu, la sala d'actes (número de butaques 128), la sala de la biblioteca i la sala petita. Per poder gaudir del descompte de les sales s’haurà d’acreditar una antiguitat mínima d’un any.
 
Tota petició de lloguer de sales s’haurà de fer omplint previament els impressos corresponents. Les peticions queden subjectes a l’aprovació de la Junta de l’Ateneu Adrianenc.
 
Si voleu demanar informació sobre el preu del lloguer de les sales podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Telèfon: 93 381 10 43
E-mail: info@ateneuadrianenc.cat
Regreso al contenido | Regreso al menu principal