Qui som (història i filosofia) - Ateneu Adrianenc

Vaya al Contenido

Menu Principal:

QUI SOM
 
L'Ateneu Adrianenc acompanya des de fa més de noranta anys la societat adrianenca i la cultura catalana amb la voluntat de contribuir d'una forma significativa en la promoció i el desenvolupament del país.
 
L'Ateneu Adrianenc vol ser un espai per a la cultura i aixó vol dir també una aposta de futur que ens implica a tots els adrianencs siguin socis o no de l'entitat. La nostra seu social coneix en aquests moments de la nostra història ateneïstica un important nombre d'activitats gràcies a les iniciatives dels nostres socis, ajudades pel conveni de col·laboració existent amb l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.
 
Avui l'Ateneu és, sobretot, i vol ser-ho cada cop més, un espai privilegiat per participar activament en la vida ciutadana, un altaveu plural, lliure i democràtic de la societat civil, al servei del país. Des de la transició democràtica la totalitat de forces polítiques representades al Parlament de Catalunya han visitat les nostres instal·lacions, han deixat testimoni escrit i fotografic de la seva visista i ens han encoratjat a continuar la nostra feina.
 
Des d'un altre punt de vista, el nostre projecte "L'Ateneu un espai per a la cultura" ha obtingut un guardó per part de l'Obra Social de la Caixa de Sabadell com a reconeixement dels esforços realitatzats per la nostra entitat en el camp de la cultura tradicional catalana.
 
Al carrer Andreu Vidal, nº 7 els adrianencs trobaran un espai per a la cultura i el debat, un lloc ideal per explicar els seus projectes.
 
Us convidem a fer-vos partícips de l' esperit ateneístic.
Telèfon: 93 381 10 43
E-mail: info@ateneuadrianenc.cat
Regreso al contenido | Regreso al menu principal