Entitat cultural adrianenca oberta a la ciutadania

100 anys d'història

La increïble història de la pera gegant

L’elefant Sebastià i la gata Mitxu viuen a Villasol, on tothom viu feliç fins que un dia el seu estimat alcalde, en Jeremies Severi Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, desapareix. 

En absència del batlle, el tinent d’alcalde Txist s’afanya a construir el seu pervers nou ajuntament, que fa ombra a la vila, i amenaça de quedar-se amb el càrrec d’alcalde per sempre. Una tarda, pescant, la MItxo troba una ampolla amb un missatge d’en JB, on els diu que ha naufragat a l’illa Misteriosa i els demana que vagin a rescatar-lo.

Dins l’ampolla també hi ha una llavor petitona que planten i de la qual, en el transcurs d’una nit, neix una pera gegant. Sorpresos per la dimensió de la fruita, demanen ajuda al professor Glucosa, amb qui en Sebastià i la Mitxo salparan a bord de la pera gegant a la recerca d’en JB.

En la seva aventura hauran d’enfrontar-se als Pirates Ferotges, a l’horrible Dragó Marí i a la Mar Fosca com la nit. Aconseguiran els tres amics trobar la illa Misteriosa, salvar en JB i alliberar Villasol de les grapes del malvat Txist a temps?