Entitat cultural adrianenca oberta a la ciutadania

100 anys d'història

"Olvido y libertad" i "A tu aire, maja"

Olvido i Libertad

Aquest drama narra el retrobament, després de 40 anys, de dues germanes, Olvido i Libertad, convocades per la mort del seu ancià pare. Aquesta trobada marcarà un punt d’inflexió a les seves vides i al seu vincle, fins el moment inexistent.

Records d’una vida plena d’absències, dolor, ressentiment i interrogants que, de mica en mica s’aniran desvetllant i deixaran al descobert secrets ocults durant molt temps. La història ens posa de manifest l’impacte de l’abandó i les seves seqüeles, però llavors apareix la llum i l’esperança, fins i tot quan pensàvem que la vida era només solitud.

¡A tu aire maja¡

És una història de dues dones, Teté i Ofelia, convivint en una residència de luxe. Comèdia dramàtica en què ens anirem sorprenent i sentint que res no és el que sembla, plena de records molt viscuts, històries d’un glamur decadent i joventut perduda, entre música eclèctica, amb balls que van del pop als boleros. A mesura que ens endinsem en les històries d’aquestes dones entranyables, trobem més interrogants que respostes, es barregen l’amor, la cura i l’empatia, per confrontar-se amb la solitud, la incertesa, la vellesa i la bogeria.

Dues obres curtes a càrrec de Pretensión Teatro
Espectacle en castellà.